Try-a-dive

Heb je het altijd al willen doen. Dan is dit je kans. Maak kennis met de duiksport en maak bij ons een proefduik. Ervaar de rust onderwater en de sensatie van het onderwater ‘zweven’.

Regelmatig organiseren wij deze zogenaamde “Try-a-dive’s”. Deze worden in principe op de eerste woensdagavond van de maand verzorgd. Voor groepen zijn andere woensdagavonden bespreekbaar. Dit sportieve evenement begint met een uurtje theorie waarna je onder begeleiding van een instructeur in het zwembad onderwater gaat. Je weet niet wat je meemaakt.

try-a-dive

Deze “Try-a-Dive” kan je natuurlijk voor jezelf boeken, maar wellicht is het een leuk idee om zo’n sportieve avond voor personeel, collega’s of vrienden te organiseren. De kosten voor een Try-a-dive avond zijn vanaf € 15,- per persoon. Groepen van vier personen of meer krijgen 5% korting. Mocht je overwegen na deze duik lid te worden dan worden deze kosten terug betaald.

 

Een leuk sportief idee voor een personeelsuitje of een cadeau idee!

 

ROV cadeaubon voor een Try-a-dive.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u Try-a-dive meemaken, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vul uw gegevens juist in en dan nemen wij contact met u op.