Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kompaskoers wedstrijd

16 mei, 2016 @ 10:00 - 13:00

kompas
Door de harde wind is de Paasduik in het water gevallen of beter gezegd weg gewaaid. Vandaar dat we 2de pinksterdag een nieuw evenement willen organiseren. Namelijk een Kompaskoers wedstrijd.
Wat is de bedoeling?

Maandag 2 de Pinksterdag ofwel maandag 16 mei willen we om 10.00 uur verzamelen voor een bijzondere verenigingsduik. De duiklocatie is het strand van Oostvoorne, ook wel bekend als de Paasduiklocatie.  Tijdens de duik wordt een parcours via je kompas aflegt en is het de bedoeling dat je tijdens het parcours een rebus oplost. In totaal zijn er drie wedstrijd elementen. Welk buddy paar legt het parcours het snelst af,  hebben jullie de rebus goed en wat is de vorm van het parcours?
Het buddy paar dat de vragen goed heeft beantwoord en parcours het snelst heeft afgelegd heeft prijs ofwel gewonnen. Na de duik is er voor iedereen een broodje en kop soep ook voor de supporters die mee komen.
Alle duikers kunnen mee doen ook diegene die in opleiding zijn. Er wordt rekening gehouden met je brevet. Anders gezegd, net zoals met golfen, krijg iedereen een handicap zodat de brevetten op gelijk niveau komen. Is je interesse gewekt en wil je de uitdaging aangaan, geef je dan op via Jan Groenhof (zie de aankondigingsmail voor de contactgegevens) . Zowel de duikers als de supporters kunnen zich opgeven tot woensdag 11 mei aanstaande. We zien jullie graag 2de Pinksterdag.kompas

Gegevens

Datum:
16 mei, 2016
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisatoren

Jan Groenhof
Gerrie Simons

Locatie

Strand Oostvoornse meer
Strandweg
Oostvoorne, 3233 CW Nederland
+ Google Maps