Duik ‘ns in een andere wereld

Maak kennis met de onderwatersport bij de Rotterdamse Onderwatersport Vereniging

 

Stilte, rust en zweven door een andere wereld

Duiken en snorkelen geven je toegang tot een andere wereld. Onderwater is er geen verkeerslawaai, getoeter en sirenes maar totale rust. Je wordt alleen vergezeld door het geluid van de bellenbanen, veroorzaakt door het ademen door de ademautomaat. Duiken is het ervaren van een ongekende vrijheid, drie-dimensionaal bewegen in een andere omgeving.

Even er tussenuit. Een compleet andere beleving, gewoon blijven doorademen en genieten van de rust en het onderwaterleven.

Heremietkreeftje

 

Duiken is passie voor het onderwaterleven

Duiken is sport en altijd weer een avontuur. Niets voor niets staan er dagelijks duikers langs dijken en oevers, in weer en wind, om te water te gaan. En dan na de duik… op de kant met lotgenoten napraten, nagenieten en sterke verhalen vertellen. Toch is duiken geen sport meer voor alleen stoere mannen en vrouwen. Duiken is onze passie. Op deze website maak je kennis met de duiksport en met de Rotterdamse Onderwatersport vereniging.

We willen je wat meer laten zien over het duiken en snorkelen, wat er te beleven valt onderwater en natuurlijk over onze vereniging. Wil je meer informatie over onze club of denk je er over om lid te worden vul dan het contactformulier in.

Zeeanemoon

 

About The Author

Robert Krosing

Secretaris ROV

Comments are closed.